Hodnocení obchodu

4,9 204 hodnocení
Přidat hodnocení
5
198x
4
4x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
AP Avatar autora Aneta Pietruchová | 2.7.2020
Vyborne
PV Avatar autora Pavel Vicha | 1.7.2020
Spokojenost
JC Avatar autora Jaroslava Cepkova | 28.6.2020
Nakoupila jsem poprvé a spokojena, jednak s rychlostí dodání a i se zbožím. Stahující pás vyhovuje, pěkný materiál, kvalitní provedení. Obchod i zboží doporučuji.
K Avatar autora Karolina | 26.6.2020
kalhoty farmacell jsou super, nosim stridave na doma, verim ze jsou pomocne. zde cela nabidka, hlavne i barvy a rychle dodani, dekuji.
DV Avatar autora Dagmar Vošahlíková | 20.6.2020
Nakoupila jsem zde poprvé a zatím jsem spokojena.
Avatar autora Dušan Šrom | 13.6.2020
jojo
ČT Avatar autora Čestmír Tauer | 13.6.2020
Ano, velmi :-).
KS Avatar autora Klára Slanařová | 27.5.2020
Stahující spodní prádlo FarmaCell v kompletní nabídce a s podrobným popisem (jinde na e-shopech jen část výrobků nebo nepřesně popsané). Možná bych si v budoucnu vybrala i od jiných kvalitních značek - jemnější prádlo vhodné pod letní šaty apod., ale prozatím jsem spokojena s konstantní nabídkou (nakoupila jsem opakovaně a kvalita služeb se nezměnila).
PB Avatar autora Petr Buriánek | 24.5.2020
Měl jsem strach z kvality, ale vypadá to velmi dobře.
EH Avatar autora Eva Höflerová Höflerová | 25.4.2020
Rychlá komunikace, spolehlivost.
JK Avatar autora Jan Krejčí | 19.4.2020
vstřícný přístup, příjemná komunikace, ze zbožím mílý dáreček
A Avatar autora Anna E. Marikova | 14.4.2020
Jsem velmi spokojena,s produkty i se vstřícným jednáním při řešení objednávky po telefonu.Rychlost dodání perfektní.Díky.
Avatar autora Antonin Šocr | 22.3.2020
I v dnešní stresující době u prodeje vše v pořádku.
HH Avatar autora Hana Horáková | 17.3.2020
se zbožím jsem spokojená díky moc Hanka jsem nadmíru spokojená,příjemná komunikace s Pani Vendou,,,je moc hodná děkuji z vše Hanka
JK Avatar autora Jakub Krčín | 17.3.2020
Kalhoty od tohoto výrobce mám vyzkoušené, vydržely toho móc!!!
I Avatar autora Iveta | 9.3.2020
Jsem spokojena, zboží došlo brzy a v pořádku.
AO Avatar autora Aneta Olšová | 9.3.2020
OK
M Avatar autora Michaela | 1.3.2020
Spokojenost, zbozi doslo v poradku, velikost i barva sedi
A Avatar autora Adam | 1.3.2020
Doporučuji. Rychlé dodání.
RJ Avatar autora Renata Jelínková | 1.3.2020
Rychlé vyřízení

Stránka 1 z 11 , položek celkem: 204

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.