Hodnocení obchodu

5,0 115 hodnocení
Přidat hodnocení
5
111x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KK Avatar autora | 20.2.2019
Velice rychlá komunikace obchodu. Na zboží jsem chvíli čekala kvůli zpožděné dodávce z Itálie, ale paní majitelka mě o tom ihned informovala. Zboží přišlo v pořádku a je velmi kvalitní. Naprostá spokojenost!
Avatar autora | 14.2.2019
Jsem výsostně spokojena s tímto obchodem. Majitelka reaguje střelhbitě na dotazy; vychází vstříc individuálním potřebám zákazníka. Vrácení zboží je možné (po domluvě) i po uplynutí 14 dní. Zboží je kvalitní.
PT Avatar autora | 11.2.2019
Ano spokojen rychlé dodání zboží kvalita o.k.
MK Avatar autora | 28.1.2019
Velmi spokojen, kvalitní zboží, rychlé dodání, bezproblémová komunikace
HK Avatar autora | 22.1.2019
vše OK, rychlé.
MM Avatar autora | 21.1.2019
Body pro batolata skvělé
Avatar autora | 17.1.2019
Je to skvěle zboži dorazilo ještě dřiv než jsem čekal a přistup majitelky super
JG Avatar autora | 16.1.2019
Perfektní
JS Avatar autora | 14.1.2019
super,spokojena
TB Avatar autora | 7.1.2019
Velmi milé a korektní jednání, pěkné zboží. Děkuji!
JH Avatar autora | 7.1.2019
Zatím jsem nezkusila stahovací pás ,šaty budu mít až za tyden ale hodnotím komunikaci na 1,rychlost dodání na 1,doufám jen že mi pás schová pneu na břiše ????????
A Avatar autora | 26.12.2018
Výborná komunikace. Vše bylo super. Děkuji.
MK Avatar autora | 17.12.2018
Velmi, p.majitelka vstřícná, ochotná, snaží se zákazníkovi vždy perfektně a co nejlépe vyhovět v co nejkratší době. Děkuji.
IR Avatar autora | 26.11.2018
Rychle a seriozne, dakujem
MK Avatar autora | 20.11.2018
Vše OK
KB Avatar autora | 18.11.2018
Super!
LC Avatar autora | 16.11.2018
bezvadný
JH Avatar autora | 14.11.2018
Vše super,bleskové dodání
JH Avatar autora | 13.11.2018
Vše super,rychlé dodání
MD Avatar autora | 30.10.2018
Vše OK, rychlé dodání.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 115

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.